Rooms & Suites

ДОВОЛНО СОБИ...

Соби и Апартмани

Сложени и ЕЛЕГАНТНИ, подобрени со малку додатоци, нема ништо стандардно за нашите простории.
ВАШИОТ МИР Е НАША МИСИЈА.

Standard Room (bed & breakfast)

Уживајте во нашите класични соби со целата елеганција и удобност што ја има нивниот ентериер… Располагаат со најважни работи како ТВ со рамен екран, WiFi и бања.

Цени од

23 /ноќевање по особа
Детали

Residential Suite 75 € / ноќевање

Уживајте во нашиот Резидентен Апартман кој плени со целата елеганција и удобност што ја има неговиот ентериер… Тој располага со најважни работи како ТВ со рамен екран, WiFi и бања, поглед кон езерото, создавајќи моменти без здив.

Детали