Hotel's Amenities

НЕШТО ПОВЕЌЕ...

Хотелски Удобности

Сите овие удобности доаѓаат по разумна цена и со одличен квалитет! Бидете сигурни дека покрај тоа што ќе имате убав престој во нашиот хотел, туку и ќе можете да добиете дополнителни услуги што Ви се потребни…

Превоз од Аеродром и Паркинг Место

Знаеме дека посетителите на нашиот хотел доаѓаат од различни места. Но, со оглед дека повеќето од нив пристигнуваат во Охрид преку локалниот аеродром, сакавме да направиме уште еден чекор плус за нивна удобност. Како услуга за учтивост, секогаш сме среќни да Ви понудиме аеродромска превоз за сите гости кои престојуваат над 7 дена…

Бесплатно
Повеќе

Собна Услуга и Консиерж Услуга

Собната услуга отсекогаш била една од најсуштинските (и најпопуларните) услуги за секој хотел. Бидејќи не сме исклучок од оваа практика, ние во Хотел Лебед навистина би сакале да бидеме сигурни дека секој вид дополнителна услуга што клиентот ја сака може лесно и навремено да се испорача.

Бесплатно
Повеќе

Конференциска Сала за Бизнис Настани

Though a majority of our hotel’s visitors are families, traveling across the country, many business people visit our city and are staying at our hotel as well. Bearing in mind, that no business event can possibly happen without a place for having a meeting at, we offer you a number of spacious, well equipped conference …

Цена

50 / На ден / По сместување
Повеќе