Dining & Bar

Ресторан и специјални пригоди

Гурмански специјалитети подготвени да го задоволат секој исклучителен вкус на нашите почитувани гости.
Ресторанот ви овозможува да поминете незаборавни вечери во пријатна околина.

Ресторан и специјални пригоди

Гурмански специјалитети подготвени да го задоволат секој исклучителен вкус на нашите почитувани гости.
Ресторанот ви овозможува да поминете незаборавни вечери во пријатна околина.

Ресторан и специјални пригоди

Гурмански специјалитети подготвени да го задоволат секој исклучителен вкус на нашите почитувани гости.
Ресторанот ви овозможува да поминете незаборавни вечери во пријатна околина.

Хармонична рамнотежа на храна, култура и дизајн е она што ќе го доживета кај нас. Едноставен и елегантен, модерен пристап кон класичната храна, која ќе биде сервирана на софистициран начин. Таму каде што градот се сретнува со езерото.

ИЗВОНРЕДНИ МАКЕДОНСКИ СВЕТЛИ ЦРВЕНИ И РОЗЕ ВИНА КОИ СЕ ПРЕВКУСНИ, СПЕЦИЈАЛНО ОДБРАНИ ОД СТРАНА НА НАШИОТ СОМЕЛИЕР КАКО МАЛКУ ПОЗНАТИ, ОРГАНСКИ И БИОДИНАМИЧКИ ВИНА. ВЕ ПОКАНУВАМЕ НА ДЕГУСТАЦИЈА НА НАШИТЕ ВИНА.

НАШИОТ ХОТЕЛ ВИ НУДИ МОЖНОСТ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ВАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНИ ПРОСЛАВИ И БИЗНИС НАСТАНИ.
OUR TEAM IS AT YOUR DISPOSAL, GUARANTEEING THE BEST ATTENTION AND PERSONALIZED SERVICE TO YOU.