Residential Suite 75 € / ноќевање

Уживајте во нашиот Резидентен Апартман кој плени со целата елеганција и удобност што ја има неговиот ентериер… Тој располага со најважни работи како ТВ со рамен екран, WiFi и бања, поглед кон езерото, создавајќи моменти без здив.

Description

Enjoy our residential suite with all the elegancy and comfort that its interior has... It features such essentials as a flat-screen TV, WiFi and a bathroom with a lake view, providing breathless moments.

Room Details

Room Availability